Vágólapra másolva!
Gáspár Gabriella, az egykori modell a brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak azt állítja, hogy évekkel ezelőtt gyereke született Neymartól, aki a mai napig a világ legdrágább és egyben egyik legjobban kereső futballistája.

A 31 éves focistának rengeteg nőügye volt az utóbbi években. A Magyar Nemzet kiemelte, hogy szaúdi al-Hilal éppen térdsérüléssel bajlódó focistája tavaly azzal keltett feltűnést, hogy megcsalta terhes barátnőjét, Bruna Biancardit. A pár gyermeke, Mavie 2023 októberében született meg, egy hónappal később pedig a brazil modell kitette a hűtlen Neymar szűrét.

Neymar újabb nőügybe keveredett? Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Al Hilal Fc

A 31 éves játékosnak egy korábbi kapcsolatából van egy 12 éves fia, Davi Lucca. És a jelek szerint Neymarnak egy harmadik gyermeke is lehet, akinek egy egykori modell, Gáspár Gabriella az édesanyja.

A magyar hölgy a brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak azt állítja, hogy

2013-ban egy Bolívia-Brazília barátságos mérkőzés után jött össze Neymarral. Az akkor még csak 21 éves támadó duplázott a találkozón, után pedig eltöltött egy kis időt a magyar modellel, aki végül teherbe esett.

Gáspár Gabriella elmondása szerint a kislánya, a tízéves Jázmin Zoé külsőleg Neymar édesanyjára és testvérére hasonlít, a természete pedig olyan, mint a brazil sztárfocistáé, ráadásul ő is labdarúgó szeretne lenni.

Az egykori modell hangsúlyozta, hogy az elmúlt tíz évben hiába próbált kapcsolatba lépni Neymar családjával. Még a brazil sztárfocista jótékonysági szervezetének, az Instituto Projeto Neymar Jr.-nak is levelet küldött, de nem járt sikerrel.

Gáspár Gabriella és Neymar a Folha de Sao Paulo címlapján Forrás: sitef5@instagram

Ügyvédje az SBT Sports megkeresésére elárulta, Gáspár Gabriella DNS-tesztet akar elvégeztetni az igaza bizonyítására, a jövőben pedig havi 30 ezer eurós (11,5 millió forint) tartásdíjra tart igényt, illetve visszamenőleg közel 372 ezer euróra.

Erre azért van szüksége, mert az egykori modell jelenleg raktárosként dolgozik, és azt állítja, nincs elég pénze arra, hogy egyedül nevelje a lányát.