Lebukott a magyar nő, aki azt állítja, Neymartól született gyereke

Nassaji Mazandaran v Al-Hilal - AFC Champions League 2023,Al-Hilal,Football,Iran,Nassaji Mazandaran,Neymar,Soccer,Teh Vertical
Neymar a sérülése közben is a hírek középpontjában áll (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori modell, Gáspár Gabriella azt állítja, hogy évekkel korábban gyereke született a brazil válogatott sztárfocistájától, Neymartól. Az édesanya azonban lebukott, mert kiderült, hogy minden bizonnyal hazugsággal próbált pénzhez jutni.

Neymarnak magyar nőtől született gyermeke?

Az al-Hilal 31 éves focistájának 2023 októberében született meg a gyermeke Bruna Biancarditól, azoban később kiderült, hogy megcsalta terhes barátnőjét, aki aztán szakított a hűtlen futballsztárral. Neymarnak egy korábbi kapcsolatából is van egy 12 éves fia, Davi Lucca, és nemrég az a hír terjedt el, miszerint egy harmadik gyermeke is lehet. Egy magyar hölgy, Gáspár Gabriella a brazil Folha de Sao Paulo nevű lapnak azt állította, hogy 2013-ban egy Bolívia-Brazília barátságos mérkőzés után jött össze Neymarral, majd a brazil sztár teherbe ejtette, így ő az édesapja a kislányának, a tízéves Jázmin Zoénak.

Gáspár Gabriella és Neymar a Folha de Sao Paulo címlapján Forrás: sitef5@instagram

Az egykori modell pert is indított, 30 ezer eurós tartásdíjat kér, sőt, visszamenőleg mintegy 400 ezer eurót követel, ám azóta kiderült, hogy minden bizonnyal hazudott.

Lebukott a magyar nő

A Bors munkatársa tavaly novemberben beszélt a nővel, aki akkori állítása szerint 2013 márciusában Barcelonában találkozott a labdarúgóval, a helyszínen tekintette meg a katalánok meccsét, majd később egy VIP-páholyban együtt pezsgőztek. Mindez azonban nem történhetett meg, mert Neymar csak hónapokkal később, 2013 nyarán igazolt a Barcelonához.

Neymart hazugsággal próbálták botrányba keverni Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Stringer

Gáspár Gabriella azzal védekezett, hogy összekeverte a városneveket, ugyanis nem Barcelonában, hanem Brazíliában találkozott a világsztárral egy meccs után.

Ezek után elmondta, hogy 2013. április 6-án Brazília-Bolívia meccsen volt Santa Cruz de la Sierra városában, azonban az említett város nem Brazíliában, hanem Bolíviában található.

Ezt követően még jelezte, hogy Brazíliában jogi úton fog harcolni az igazáért, azonban az elhangzottak alapján nagyon úgy tűnik, hogy csupán hazugsággal akart pénzhez jutni.