Domina után most egy párductestű színésznőt csábított el a Liverpool korábbi sztárja

Charlotte Kirk lehet a következő Bond-lány, olyanok nyomdokaiba lépve, mint Halle Berry és Sophie Marceau
Fotó: charlottekirkofficial/instagram
Vágólapra másolva!
Jermaine Pennant, az Arsenal és a Liverpool egykori focistája élvezi az életet a visszavonulása után. Az egykori kiváló szélső most éppen a szépséges brit színésznővel, Charlotte Kirkkel randevúzik, akinek állítólag arra is van esélye, hogy ő legyen James Bond következő filmes szerelme, így olyanok nyomdokaiba léphetne, mint Halle Berry és Sophie Marceau.

Jermaine Pennant a visszavonulása után is mozgalmas napokat él. Az Arsenal és a Liverpool egykori szélsőjét a napokban dobta ki a barátnője, ő azonban nem szomorkodik, ugyanis máris a felkapott brit színésznővel, Charlotte Kirkkel randevúzik.

Jermaine Pennant decemberben szakított korábbi barátnőjével, Jess Impiazzival
Fotó: Anadolu via AFP

A The Sun azt írja, hogy a 31 éves színésznő és a 41 éves focista már hetek óta ismerkednek, most pedig egy londoni étteremben kapták őket lencsevégre. 

„Jermaine és Charlotte nagyon jól érezték magukat együtt - már hetek óta beszéltek arról, hogy találkoznak” – idézi a The Sun a névtelen forrását, aki hangsúlyozta, hogy csak egy gyors ebéd volt, de nagyon jól kijöttek egymással.

Charlotte Kirk lehet a következő Bond-lány, olyanok nyomdokaiba lépve, mint Halle Berry és Sophie Marceau
Fotó: charlottekirkofficial@instagram

Charlotte Kirk 2015-ben szerepelt a Vice című sci-fi filmben, azonban a film egyik producerét kirúgták, miután az a vád merült fel ellene, hogy szexért cserébe felajánlotta Kirknek, hogy segíti a karrierjét.

A 31 éves színésznőről az utóbbi hetekben pedig az a hír terjedt el, hogy meghallgatáson járt a következő James Bond filmhez, így komoly esélye van arra, hogy olyan szépségek nyomdokaiba lépjen, mint Halle Berry és Sophie Marceau.

Jermaine Pennantet decemberben rúgta ki a barátnője, a 34 éves valóságshow-sztár Jess Impiazzi, miután a nőnek a tudomására jutott, hogy az ex-focista egymással ibizai legénybúcsú alkalmával egy domina társaságában töltötte az éjszakáját egy szállodai szobában. 

A 31 éves Charlotte Kirk a Liverpool egykori focistájának újabb hódítása
Fotó: charlottekirkofficial@instagram

Pennant még aktív játékos korában is a balhésabb arcok közé tartozott. Még 2012 májusában letartóztatták, mert egy night clubban megütött egy nőt, majd két órával később ittasan ütközött autójával.