Óriási vacsoraszámlával ünnepelte a Chelsea sztárja a kupatovábbjutást - kép

fbl Horizontal
Chelsea's Brazilian defender Thiago Silva applauds the fans following the Champions League quarter-final second-leg football match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge in London on April 18, 2023. - Real Madrid won the match 2-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea a hétvégén továbbjutott az FA-kupában, a klub sztárja, Thiago Silva pedig egy elegáns vacsorával ünnepelte meg családja körében a jól sikerült meccset.

A Premier League tabelláján csak a tizedik helyen álló londoniaknál mostanában minden egyes győzelemnek nagyon tudnak örülni, legyen szó egy bajnoki sikerről, vagy éppen a Preston North End ellen továbbjutásról az FA-kupában. A Chelsea ezúttal simán hozta a kötelezőt, hiszen Thiago Silva, Armando Broja, Raheem Sterling és Enzo Fernandez góljaival 4-0-ra verték a másodosztályú ellenfelet, és várhatják a negyedik forduló sorsolását.

A meccs után Silva és családja, azaz felesége, Isabelle és két fiuk étterembe mentek, nem is akárhova: a Novikov nevű helyre, ami az egyik legdrágább étterem Londonban. A Silva-család pedig nem spórolt, került az asztalra királyrák 90 fontért (40 ezer forint) és pekingi kacsa alig kevesebbért. Isabelle da Silva "egyszerű családi vacsora" felirattal posztolta a számlát, amelynek a végösszege szerény 900 font lett, ami súrolja a 400 ezer forintot.

Ez még Londonban is feltűnő Forrás: Origo