Szoboszlai Dominik nem csak a pályán zseniális, ebben is ő a legjobb - videó

fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai chases the ball during the English Premier League football match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park in south London on December 9, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool magyar válogatott sztárja, Szoboszlai Dominik jelenleg még kisebb sérüléssel bajlódik, és csak január végén tér vissza. A 23 éves középpályás az utóbbi néhány meccset ugyan kihagyta, de így is lenyűgözte a szurkolókat, mert ismét bebizonyította, hogy nem csak a pályán tud varázsolni.

Szoboszlai Dominik hamarosan visszatér

A magyar válogatott csapatkapitánya január elsején sérült meg a Newcastle United elleni Premier League-mérkőzésén. A találkozó 64. percében le kellett cserélni Szoboszlait, aki a combhajlítóját fájlalta. Jürgen Klopp szerint Szoboszlai lecserélése tervszerű volt, ám egy perccel elkésett vele. A 23 éves középpályás sérüléséről később elmondták, hogy nem komoly, Szoboszlai pedig az Év Sportolója gálán az M4 Sport kamerája előtt is hangsúlyozta, hogy közel a visszatérése. Azóta kiderült, hogy a Bournemouth elleni hétvégi bajnokit még kihagyja, és minden bizonnyal január 24-én, a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő visszavágó mérkőzésén tér majd vissza.

Szoboszlai Dominik január végén térhet vissza a pályára Forrás: AFP/Adrian Dennis

Szoboszlai Dominik nem csak a pályán varázsol

Szoboszlai a Liverpool hétközi edzésén még nem vett részt, azonban az angol sztárcsapat szerda éjjel megosztott egy promóciós videót, amelyen a magyar játékos Ibrahima Konaté és Ryan Gravenberch társaságában népszerűsíti a The Bagelry pékséget - vette észre a Magyar Nemzet. Szoboszlaiék már novemberben is megmutatták, hogy a konyhában sem jönnek zavarba, és ezúttal is bagelt és fánkokat készítettek a vásárlóknak.

A három játékos fantasztikus hangulatban készítette a válogatott finomságokat, a különversenyüket pedig Szoboszlai Dominik nyerte meg.