Vágólapra másolva!
Katie Mox, az amerikai CBS sportcsatornájának műsorvezetője a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a legutóbbi repülőútja végén arra lett figyelmes, hogy a bőröndjéből kilopták a fehérneműit.

A CBS Sports csinos műsorvezetője, Katie Mox megdöbbenve tapasztalta a szállodai szobájában, hogy az összes bugyiját és melltartóját ellopták a bőröndjéből, miután Floridába repült a Delta Air Lines légitársasággal. Az amerikaifutballal (NFL) foglalkozó Pick Six podcast műsorvezetője az eset után szinte rögtön – viselt fehérnemű nélkül – megosztotta azt is, hogy az értékes dolgai, az ékszerei és a többi ruhadarabja egyaránt érintetlenül maradt, tehát

a tolvaj tudatosan csak a fehérneműit lopta ki a táskából.

Mox panaszt tett a Delta Air Linesnál

Katie Mox hozzátette, hogy már a bőrönd kinyitása előtt tudta, hogy valami furcsa, mert a cipzár nem az általa hagyott helyzetben állt. Először arra gondolt, hogy csak egy rutinszerű ellenőrzés volt az amerikai közlekedésbiztonsági szervezet (TSA) által, de miután észrevette, hogy hiányoznak a fehérneműi, panaszt tett a légitársaságnál a népszerű műsorvezetőnő. Mox később újabb poszttal "lepte meg" a követőit, miszerint az eset óta már vásárolt is új bugyikat és melltartókat.

Katie Mox rendszeresen oszt meg magáról szexi képeket a közösségi oldalán, a következő oldalon megtalál néhányat közülük!