Egy nagymamával is csalta gyönyörű feleségét a korábbi angol válogatott futballsztár

Rebekah Vardy vs Coleen Rooney Libel Trial Day 6 in London Celebrity,defamation,England,Great Britain,High Court,Jamie Vard Horizontal
LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 17: Coleen Rooney (L) and her husband, manager of EFL Championship club Derby County and former England footballer, Wayne Rooney (R) leave the Royal Courts of Justice following the sixth day of the high-profile trial dubbed "Wagatha Christie" case where Rebekah Vardy is suing Coleen Rooney for libel after being publicly accused of leaking private stories to the press in London, United Kingdom on May 17, 2022. Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency (Photo by Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Először beszélt nyilvánosan Wayne Rooney félrelépéseiről felesége, Coleen Rooney, aki elmondta, órákat üvöltöztek egymással, amikor kiderült, hogy mit művelt az angol válogatott egykori gólrekordere.

Wayne Rooney 2002-ben üstökösként robbant be az angol labdarúgásba, a Premier League-ben szereplő Everton játékosaként már 16 évesen csodagólokat lőtt, és évtizedek óta nem látott tehetségnek kiáltották ki - joggal. Az egyszerű lakótelepi srácot azonban megszédítette a gyorsan jött hírnév és gazdagság, ezért is történhetett, hogy 2002-ben, azaz 17 évesen megcsalta Coleent, akivel akkor már évek óta együtt volt.

Coleen és Wayne Rooney 2022 májusában Forrás: Anadolu via AFP/2022 Anadolu Agency/Wiktor Szymanowicz

Amikor kiderült az ügy pillanatokon belül országos botránnyá dagadt a bulvárlapok jóvoltából, amit Coleen nagyon nehezen viselt.

Egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy van jövője a kapcsolatunknak. Teljesen összezavarodtam, pláne miután az ország összes újságja a szakításunkról kezdett írni. Képtelen voltam beszélni Wayne-nel. Mindenki tudott róla, és mindenkinek volt véleménye. Ültem az örvény közepén, mint egy rémálomban, és nem tudtam eldönteni, hogy mit csinálja, vagy mit szeretnék. Megszégyenítve éreztem magam" - idézi a Coleen Rooney-t a Daily Mail annak apropóján, hogy a focistafeleségnek megjelent My Account című önéletrajzi kötete.

A botrány legszaftosabb része az volt, hogy nem csak az derült ki, hogy a fiatal futballsztár prosituáltakhoz járt, hanem az is, hogy

azok sokkal idősebbek voltak nála: egyikük 37 éves nő volt, míg a másik egy 48 éves nagymama.

A pár a liverpooli őrületből elmenekülve a népszerű dél-angliai üdülőhelyen a Blackpool Pleasure Beachen "rejtőzött el", ahol egy sapka, egy kalap és egy napszemüveg már elég volt, hogy ne ismerjék fel őket. Végül sikerült rendbehozniuk a kapcsolatukat, és ma már négy fiú boldog szülei.