David Beckham és Thierry Henry közös nassolását imádják a rajongók

fbl Horizontal
French football coach and former player, Thierry Henry (L) and British football star David Beckham are seen in the stands before the UEFA Champions League 1st round group F football match between AC Milan and Paris Saint-Germain at the San Siro stadium in Milan on November 7, 2023. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
David Beckham és Thierry Henry együtt nézték meg az AC Milan Paris Saint-Germain elleni 2-1-es győzelmével véget ért Bajnokok Ligája mérkőzést. A Manchester United és az Arsenal legendái a meccs előtt a pálya szélén kedélyesen nassolgatva hangolódtak a játékra. 

Az Inter Miami tulajdonosa, David Beckham azonban nem vette túl jó néven, hogy Henry belenyúlt a csipszes zacskójába, és meg is kérdezte:

"Komolyan, megeszed az összes chipset?"

Henry ügyet sem vetett a megjegyzésre, inkább folytatta a nassolást. Nagy valószínűséggel egy reklámfilm forgatását örökítették meg, de a szurkolók így is imádtak.

A közösségi médiában is felbukkant videót imádják a szurkolók, egy közös szelfijüket Beckham oldalán még Rio Ferdinand is kedvelte.