Felrántották a világbajnok sportoló nadrágját, mindenkit sokkolt a rózsaszín alsóneműje - kép

rögbi, Steven Kitshoff, dél-afrikai rögbiválogatott
South Africa's prop Steven Kitshoff warms up ahead of the pre-World Cup Rugby Union match between New Zealand and South Africa at Twickenham Stadium in west London, on August 25, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A franciaországi rögbi-világbajnokság csoportkörének első fordulójában a Dél-Afrika–Skócia mérkőzés közben egy tolongásnál az afrikai csapat játékosának, Steven Kitshoffnak kilátszott a rózsaszín alsónadrágja.

A címvédő dél-afrikai válogatott egyik legnagyobb sztárja ugyan 18-3-as sikerhez vezette a csapatát, mégsem a 184 cm magas izomkolosszus teljesítményét, hanem egy kellemetlen pillanatát emelték ki az angolszász sajtóban.

A világbajnok sportoló egyik skót ellenfele ugyanis egy tolongás közben felrántotta Kitshoff rövidnadrágját, akinek így általános megdöbbenésre kilátszott a rózsaszín alsóneműje.

A 31 éves rögbijátékos papagájmintás ruhadarabján a "budgy smuggler" felirat volt található, amely angolul a fecske fürdőnadrágra utal, de szó szerint "törpepapagáj-csempész" a jelentése.

Forrás