Fizetős szexoldaltól kapott bizarr ajánlatot Lionel Messi testőre

Inter Miami CF v Los Angeles Football Club GettyImageRank1 Ten Soccer Pulling USA California City Of Los Angeles Fan - Enthusiast Soccer Field Photography Major League Soccer Lionel Messi Second Half - Sport away from Topix Bestof Yassine Chueko
LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 03: (R) Yassine Chueko, bodyguard of Lionel Messi #10 of Inter Miami CF, pulls a fan, who ran onto the pitch, away from Messi in the second half during a match between Inter Miami CF and Los Angeles Football Club at BMO Stadium on September 03, 2023 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP (Photo by Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi testőre, Yassine Chueko 25 ezer dolláros ajánlatot kapott egy fizetős szexoldaltól, amennyiben különböző tartalmakat oszt meg saját magáról a honlapon.

Messi testőre egy veterán katona, aki Irakban és Afganisztánban is szolgált, az amerikai különleges erők, a Navy Seal tagjaként. A brutális testfelépítésű férfi az utóbbi hónapokban valóságos szenzáció lett az interneten, ugyanis az argentin minden egyes pályán tett lépését figyeli, és senkit nem enged a világsztár közelébe. Ha valaki mégis megpróbálná akárcsak megérinteni az Inter Miami klasszisát, Yassine Chueko azonnal közbelép.

A korábbi MMA-harcosra már egy fizetős szexoldal is felfigyelt, és azt szeretnék, ha Chueko lenne a Harcművészeti Nagykövetük.

25 ezer dolláros összegért cserébe azt várják Messi testőrétől, hogy töltsön fel magáról videókat és képeket, amelyek az edzéseit, az izomépítő gyakorlatait és a hétszeres aranylabdással töltött napjait mutatják be.

Az nem derült ki, hogy felnőtteknek szóló tartalmakat is szeretnének-e a korábbi tengerészgyalogostól, és még azt sem tudni, hogy Yassine Chuekónak mi a véleménye a bizarr ajánlatról.