Vágólapra másolva!
Mint ismert, távozik Szoboszlai Dominik labdarúgócsapatától, a Liverpooltól a brazil középpályás, Fabinho, aki a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását. A 29 éves játékost elég bizarr módon mutatták be az új csapatánál.

A korábban Karim Benzemát és N'Golo Kantét is szerződtető arab együttes sajtóértesülések szerint 40 millió fontért szerezte meg Fabinhót, aki öt évig erősítette a szigetországi együttest. Fabinho minden idők egyik legfurcsább módján jelentették be al-Ittihadnál.

A klub becenve a "Tigrisek", így valahol érhető is a bemutatás, mégis elég bizarrul néz ki, amint a sztárfocista láncon sétáltat egy tigrist.

A történet érdekessége, hogy a videó olyan hírekkel kezdődik, amelyenk arról szólnak, hogy a kutyái miatt nem igazol Szaúd-Arábiába a brazil játékos.

Fabinhónak ugyanis két francia bulldogja van, de őket kitiltották az országból, azonban úgy tűnik, sikerült megoldást találni - írja viccesen a The Sun. A videó végén Fabinho annyit mond: "Tigris vagyok."

A rajongókat is zavarba hozta a közösségi médiában megjelent bejelentés. Az egyikük csak ennyit írt a Twitteren:

"Mi van a tigrissel? Eladtuk Fabinhót a cirkusznak?"

"Nem számítottam arra, hogy Fabinho elvisz ma egy tigrist sétálni, de itt tartunk" - írta egy másik. Akadt olyan rjongó, aki szerint ha ez egy igazi tigris, és a szaúdiak arra kényszerítik, hogy tartsa meg, akkor Fabinho helyében azt mondé nekik, hogy hozzá kell adniuk még néhány további nullát a heti bérhez.