Drámai bejelentést tett a súlyos betegségben szenvedő amerikai sztársportoló

Gary Woodland
GREENSBORO, NORTH CAROLINA - AUGUST 04: Gary Woodland of the United States lines up a putt on the first green during the second round of the Wyndham Championship at Sedgefield Country Club on August 04, 2023 in Greensboro, North Carolina. Jared C. Tilton/Getty Images/AFP (Photo by Jared C. Tilton / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A US Open-győztes amerikai golfsztár, Gary Woodland bejelentette, hogy hamarosan agyműtéten fog átesni.

A 39 éves sportoló közleményt adott ki az egészségi állapotáról, amelyből kiderült, hogy az orvosok hónapokkal ezelőtt elváltozást találtak az agyán, ezért műtétre lesz szüksége.

"Szerettem volna megosztani veletek egy közelmúltbeli egészségügyi fejleményt.

Miután több szakemberrel konzultáltunk, és egyeztettünk a családommal, úgy döntöttünk, hogy az elváltozás eltávolítására irányuló műtét a legjobb megoldás számomra" - jelentette be a hírt a közösségi médiában Woodland, aki legutóbb három héttel ezelőtt még szerepelt profi versenyen, de most egy ideig szüneteltetnie kell a golfozást.

"Jó hangulatban vagyok, mellettem a családom és a csapatom, és nagyon hálás vagyok mindenki szeretetéért és támogatásáért" - nyugtatta meg a rajongóit a 2019-ben US Open-győztes sztár.

Forrás