Vágólapra másolva!
Neymar terhes barátnőjének, Bruna Biancardinak a nővére borzasztóan megharagudott a brazil sztárfocistára, aki megcsalta a párját, majd mindebből viccet csinált.

A hírek szerint Neymar terhes barátnője furcsa dologba egyezett bele:

a nő nem bánja, ha a PSG brazil világsztárja alkalomadtán félrelép, viszont ilyen esetekben mindenképpen használnia kell óvszert, nem csókolózhat és titokban kell tartania az egészet.

Neymar megint botrányosan viselkedett Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Neymarnak valószínűleg nem sikerült minden szabályt betartania, mert a 29 éves terhes barátnőjének a nővere, Bianca az Instagramon felháborodva üzent a futballistának.

vette észre a Bors, mit írt a dühös nő a közösségi oldalon a húgával szembeni bánásmód miatt, holott nemrég még együtt ünnepelték a gyermekáldás hírét.

Neymart júniusban lebuktatta egy blogger lány, Fernanda Campos, aki elárulta, hogy a szerelmesek napján - ezt Brazíliában június 12-én tartják - együtt töltöttek egy éjszakát. A PSG sztárja a történtek után az Instagram-oldalán kért bocsánatot a párjától, amiért megalázó helyzetbe hozta.

Neymar nemrég más okból kifolyólag is a középpontba került, átszámítva 1,1 milliárd forintos bírságot kell fizetnie, mert illegális építkezések zajlottak a brazíliai birtokán.