Vágólapra másolva!
Óriási tömegverekedéssel ért véget Floyd Mayweather és John Gotti III bemutató bokszmérkőzése a floridai Sunrise-ban.

A minden idők egyik legjobbjanként számontartott 46 éves Mayweather 2015 óta már csak bemutatómeccseken bokszol (utolsó hivatalos meccsét 2017-ben Connor McGregor ellen vívta, de már az is inkább csak cirkusz volt), amelyeken rendszerint többmilliós gázsiért veri meg akutális ellenfelét. Vasárnap éjjel a floridai Sunrise-ban az 5-1-es MMA és 2-0-s ökölvívó rekorddal bíró John Gotti III volt az ellenfele, és az egész gálában kódolva volt a botrány.

A két csapat idő előtt érkezett a szorítóhoz, és már ekkor is volt egy kisebb kakaskodás, ami miatt csúszott a kezdés. Mayweather a meccs egésze alatt látványosan szórakozott a nála 16 évvel fiatalabb, de sokkal képzetlenebb Gottival, aki viszont folyamatosan reklamált Kenny Bayless vezetőbírónál, hol azért, mert Mayweather tarkóra ütött, hol pedig fogásért.

A hatodik menetben aztán a bíró megunta a reklamálást és leléptette a Gottit, amit a bunyós nem tudott elfogadni, és megpróbálta folytatni a bunyót Mayweatherrel, aminek persze pillanatokon belül az egész ringet megtöltő óriási tömegverekedés lett a vége, amiben záporoztak a pofonok, melyekből Bayless mérkőzésvezetőnek is kijutott.