Nem elég, hogy Gerard Piqué megcsalta, kis híján édesapját is elveszítette Shakira

Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE CELEBRITY FLUSHING MEADOW TENNIS TOURNAMENT STAND, Gerard Piqué, Shakira
Shakira alaposan kitolt Gerard Piquével
Vágólapra másolva!
A kolumbiai popsztár, Shakira élete legnehezebb időszakán ment keresztül, amikor exférje, a Barcelona korábbi focistája, Gerard Piqué megcsalta, mert közben az édesapját is elveszítette kis híján.

Shakira elárulta, hogy kettős csapás érte őt, amikor megtudta, hogy férje,

Gerard Piqué megcsalta. Közben ugyanis a 91 éves édesapja az életéért küzdött a kórházban

- írja a The Sunra hivatkozva a Bors.

Shakira a "legjobb barátjaként" jellemezte apját, és elmondta, a szakítás után hozzá sietett a kórházba, hogy vele lehessen. Az énekesnő nem sokkal azután értesült exe hűtlenségéről, hogy édesapja balesetet szenvedett.

Gerard Piqué élete legnehezebb időszakában sem kímélte Shakirát Forrás: AFP/Don Emmert

"Apám Barcelonába jött, hogy megvigasztaljon, mert emésztett a szomorúság a szakításom miatt. Mikor Milan elsőáldozása volt, apám súlyosan megsérült egy balesetben, minden egyszerre történt. Az otthonom darabjaira hullott.

A sajtóból tudtam meg, hogy megcsaltak, miközben apám az intenzív osztályon feküdt. Úgy éreztem, képtelen leszek megbirkózni minden nehézséggel. A férfi, akit a legjobban szeretek, az apám, akkor szenvedett balesetet, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá."

Hozzátette, az apukája a legnagyobb példája a kitartásnak, édesanyja pedig éjjel-nappal mellette van. Mindketten a tükörképei voltak annak az álomnak, ami számára nem vált valóra.

"De remélem, a gyerekeim számára példaképként szolgálnak. Szeretik egymást, türelmesek a másikkal, odaadóak és életvidámak."