Méregdrága, egyedi modellre frissítette luxus Ferrariját Ibrahimovic

AC Milan v Salernitana - Serie A NurPhoto Soccer AC Milan v Salernitana Serie A Zlatan Ibrahimovic AC Milan 2022/23 San Siro Stadium Milan March 13 2023 Fabrizio Carabelli/LiveMedia/NurPhoto Chin Sports uniform Eye Smile Sports jersey Jersey person human
Zlatan Ibrahimovic gólt lőtt
Vágólapra másolva!
Eddigi autója se mondható szakadtnak, a Zlatan Ibrahimovic 40. születésnapjára vásárolt Ferrari SF90 Spider átszámítva nagyjából 175 millió forintot ér, ám mostani választásával a svéd futballsztár még ezen is túltett.

Barátnőjével, Helena Segerrel egy Daytona SP3 mellett döntöttek, melyből összesen 599 darab van a világon. Darabja nagyjából kétmillió euróba, vagyis majdnem 800 millió forintba kerül. Habár a The Sun azt írja, Ibrahimovic példányának értéke eléri az 1,7 millió fontot.

Zlatan Ibrahimovic nem veti meg a méregdrága autókat Forrás: NurPhoto via AFP/Fabrizio Carabelli/LiveMedia/NurPhoto/Fabrizio Carabelli

A limitált darabszámú autókat már az idén áprilisi bemutató előtt mind eladták, új gazdája már akkor kipróbálhatta a Ferrari egyik rendezvényén, most azonban haza is vihette a 6.5 literes, V12-es, 840 lóerős motorral ellátott csodagépet. Teljesítménye pont olyan lenyűgöző, mint az ára: 2,85 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/órára, nulláról 200 km/órára gyorsuláshoz pedig 7,4 másodpercre van szüksége.

Az AC Milan sztárja és barátnője stílusosan, lehajtott tetővel gurult ki a kereskedésből az autóritkasággal.

Ibrahimovic valódi szenvedélyes autógyűjtőnek számít, egy ritka Ferrari Monza SP2-ese mellett egy Porsche is áll a garázsában, de látták már egy Lamborghini Urust is vezetni.