Vágólapra másolva!
Börtönbe kerülhet a 22 éves Orla Melissa Sloan, aki tavaly zaklatta a Premier League-ben szereplő Chelsea több sztárjátékosát is.

A 22 éves lány, aki "Devil Baby"-nek nevezi magát, az angol válogatott Ben Chilwellt és a skót válogatott Billy Gilmourt zaklatta, miután lefeküdt a csapat egyik legnagyobb sztárjával, Mason Mounttal.

A 22 éves Orla Melissa Sloan akár börtönbe is kerülhet Forrás: orlamelissa@instagram

Sloan elismert egy erőszak nélküli zaklatást és két másik zaklatási vádat. A bíróságnak elmondta, hogy meghívták egy buliba, amit Chilwell házában rendeztek, miután az Instagramon csevegett a Chelesa balhátvédjével.

A buliban találkozott a szintén angol válogatott Mason Mounttal, akivel le is feküdt, azt követően pedig néha beszélgette vele, amíg a focista meg nem szakította a kapcsolatot.

Sloan ezután elkezdte üzenetekkel bombázni Mountot, mindezt úgy, hogy 21-szer változtatott telefonszámot, ugyanis sztárfocista folyamatosan letiltotta őt.

Mason Mount, a Chelsea sztárja Forrás: NurPhoto via AFP/Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto/Ruben De La Fuente Perez

Sloan egy képernyőfotót is küldött Mountnak arról, hogy 12,99 fontot fizetett az Apple-nek egy új számért, és azt írta: "Nem veszek többé kaját, hogy több számot kaphassak".

A nő később egy Instagram-fiókot is létrehozott DevilBaby_10 felhasználónévvel, amin kollázsokat készített, melyeken Ben Chilwell volt a főszereplő.

Mount érthetően megrémült attól, hogy a nő egy nap megjelenik a Chelsea edzőközpontjában, miután megszakította vele a kapcsolatot.

Sloan pedig nem elégedett meg azzal, hogy csak üzeneteket küldözgetett Mountnak, hanem üzenetekkel bombázta a csapattársát, Billy Gilmourt is.

Orla Melissa Sloan a Chelsea három játékosát is zaklatta Forrás: orlamelissa@instagram

Sloan a zaklatás során kitalált bejegyzéseiben a játékosok családját és barátait is megjelölte.

Gilmour elmondta a bíróságon, hogy a zaklatás még azután is folytatódott, hogy 2022 szeptemberében a Chelsea-től 9 millió fontért Brightonba igazolt. Új klubja biztonsági intézkedéseket vezetett be, miután elmondta, hogy aggódik Sloan miatt.

Gilmourt ezt követően arra kérte a klubja, hogy törölje az összes barátját és családtagját az Instagramról, hogy a nő ne tudja felvenni velük a kapcsolatot.

– mondta a skót válogatott focista, aki hangsúlyozta, hogy csak egyszer találkozott a nővel személyesen.

Orla Melissa Sloan megrémisztette a Chelsea játékosait Forrás: orlamelissa@instagram

Sloan a bíróságon elismerte, hogy 2022. június 19. és október 28. között Mountot, 2022. szeptember 10. és október 28. között pedig Gilmourt zaklatta. Mellette pedig bűnösnek vallotta magát abban is, hogy október 20. és 29. között erőszak nélkül zaklatta Ben Chilwellt is.

A nő ügyében – aki jelenleg influenszerként tevékenykedik – június 20-án hoznak ítéletet.