Messi visszatért Barcelonába

fbl Horizontal
Barcelona's Spanish defender Oscar Mingueza (C) celebrates with Barcelona's Spanish midfielder Sergio Busquets (L), Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi and Barcelona's Spanish defender Jordi Alba (back R) after scoring a goal during the Spanish League football match between Barcelona and SD Huesca at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 15, 2021. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás futballistája, Lionel Messi visszatért egykori sikereinek helyszínére, Barcelonába, ahol találkozott néhány korábbi csapattársával is.

A hétvégén Lionel Messi volt a PSG hőse, ugyanis az argentin világbajnok hosszabbításban lőtt szabadrúgásgóljának is köszönhetően győzte le a Lille csapatát a Parc des Princes Stadionban. A bajnoki után a 35 éves klasszis szabadnapot kapott a francia sztárcsapattól, mindezt kihasználva pedig hétfő este a családjával visszatért a katalán fővárosba, amit több mint két évtizeden át az otthonának nevezett.

Messi felesége, Antonella Roccuzzo osztott meg egy képet a közösségi oldalán, amelyen a korábbi Barcás csapattársakkal, Sergio Busquets-szel, Jordi Albával és párjaikkal látható. Valamint Pepe Costa is velük töltötte az időt, aki Messi jobbkeze volt az öltözőben. A társaság vélhetően együtt vacsározott, ugyanis a kép a Michelin-csillagos Estimar étterem előtt készült.