Saját magát buktatta le Piqué - videón, ahogy a sztárfocista megcsalta Shakirát

tennis Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE DAVIS CUP STAND CELEBRITY
Colombian singer Shakira and her husband Barcelona's Spanish defender and Kosmos president Gerard Pique watch Spain's Rafael Nadal playing Canada's Denis Shapovalov during the final singles tennis match between Canada and Spain at the Davis Cup Madrid Finals 2019 in Madrid on November 24, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
2022 nyarán Shakira és Gerard Piqué 12 évnyi együttlét után szakított egymással, mint kiderült, azért, mert a Barcelona korábbi focistája megcsalta a kolumbiai énekesnőt. Azóta az is lelepleződött, kivel, és mikor kezdődött Piqué titkos kapcsolata.

A focistát a szakítás után egy 23 éves egyetemista lánnyal, Clara Chía Martival fényképezték le, aki az iskola mellett annál a cégnél dolgozik, amelynek Piqué társtulajdonosa. Eddig azt lehetett tudni, hogy a pár a munkahelyen ismerkedett meg egymással, és az a hír járta, hogy a kapcsolatuk 2022-ben kezdődött.

Azonban nemrég

megjelent egy 2021 augusztusában készült videó az interneten, amelyen Piqué éppen egy online interjún vesz részt a lakásában, Marti pedig többször is felbukkant a háta mögött.

Angol sajtóértesülések szerint ebben az időpontban Shakira éppen külföldön volt a két közös gyermekükkel, így Piqué nyugodtan találkozhatott a szeretőjével.

Egy énekesnőhöz közeli forrás szerint Shakira teljesen elszörnyedt, amikor azt látta, hogy a másik nő nagyon otthonosan a házukban – már akkor, amikor a sztárpár még elvileg hatalmas boldogságban élt együtt.

„Fájdalmas volt rájönnie, hogy a viszony régebb óta tartott, mint ahogy azt ő hitte" – állította Shakira ismerőse.