Ronaldo feleségül veszi barátnőjét

Ronaldo, Celina Locks
Brazil's former forward Ronaldo and his companion Celina Locks arrive for The Best FIFA Football Awards ceremony, on September 23, 2019 at Teatro alla Scala in Milan. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Ronaldo Luis Nazário de Lima, vagyis a kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo komoly elhatározásra jutott, ugyanis megkérte nála 14 évvel fiatalabb modell barátnője kezét.

Úgy tűnik, a Real Madrid egykori klasszis futballistája három válás után sem veszítette el a hitét a házasságban, ugyanis egy karibi nyaralás során eljegyezte barátnőjét, Celina Lockszot, akivel hat éve alkot egy párt. Az újdonsült menyasszony pedig már közzé is tette az Instagramon az eljegyzési fotójukat.

Érdekesség, hogy a 46 éves világsztár első felesége, Milene Domingues gratulált leghamarabb a Dominikán nyaraló párnak. Dominguestől 2003-ban vált el a brazil sztár, majd két évvel később egy franciaországi kastélyban összeházasodott Daniella Cicarellivel, bár később kiderült, hogy érvénytelen volt ez a frigy, ráadásul három hónappal később szakítottak is, mert állítólag Ronaldo megcsalta a brazil modellt. A kétszeres világbajnok támadó aztán a modellek és színésznők után a mérnök végzettségű Maria Beatriz Antonyval élt házzaságban 2008 és 2012 között. Ronaldo eddigi három frigye során háromszor lett apa, illetve van egy házasságon kívül született gyermeke is.