Vágólapra másolva!
Nem csak ex-férjétől, anyósától is elhidegült Shakira, megromlott a korábban baráti viszony. A kolumbiai énekesnő válásuk után igazi kampányt folytat egykori családjával szemben, legújabb dalában a korábbi labdarúgónak üzent, de most megkezdődött az offenzíva az anyóssal szemben is. A számban például azzal alázza a világ- és Európa-bajnok labdarúgót, hogy Casio órára cserélte a Rolexét.

Szemtanúk szerint

Shakira egy életnagyságú voodoo-boszorkányt állított fel spanyolországi otthonának erkélyén, mely éppen szemben van ex-anyósa lakásával.

Ez még nem minden, az énekesnő teljes hangerővel bömbölteti a hangszórókból legújabb dalát, melyben Gerard Piqué mellett a Barcelona-ikon legújabb szerelmének is üzen.

Shakira és Montserrat Bernabéu kapcsolata régen kimondottan jó volt, azonban a válással természetesen anyósától is elhidegült az énekesnő. Ez nem is csoda,

mivel az asszony a hírek szerint mindent tudott fia félrelépéseiről és falazott is neki. Nem is kérdés, az erkélyre felállított voodoo-bábú Montserratot ábrázolja

- írja a Bors.

- mondta az énekesnő egyik rajongója.

Shakira bosszúhadjáratot indított Gerard Piqué ellen Forrás: AFP/Don Emmert

Idén nyáron, több mint 12 év után vetett véget kapcsolatának Shakira és Gerard Piqué, miután a spanyol futballistáról kiderült, többször megcsalta párját. Ezt követően egészen december 1-jéig komoly jogi vita folyt arról, hogy gyerekeik, a 7 éves Sasha Piqué Mebarak és a 9 éves Milan Piqué Mebarak kihez költözzenek majd.

Időközben kiderült, hogy banális dolog miatt bukott le a nála tíz évvel idősebb nejét csaló Piqué.

Shakirának az lett furcsa, hogy hirtelen ipari mennyiségben fogyni kezdtek a lekvárosüvegek a házban, pedig a futballistán kívül a család többi tagja nem igazán rajongott érte.

Ezt követően magánnyomozót bérelt fel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy alapos-e a gyanúja, végül pedig igaza lett, Piqué rendszeresen félrelépett a kapcsolatuk alatt.