Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, toplistás körözés alatt áll Pagonyi Róbert, a korábbi többszörös magyar bajnok asztaliteniszező. A körözött magyar bajnok sportolóról kiderült, hogy pornófilmekben is szerepelt, ráadásul David Beckhamhoz hasonlóan férfi fehérnemű-reklámban is feltűnt.

Többször is megkapta a lehetőséget arra, hogy „normális" életet éljen az egykori nagyon tehetséges asztaliteniszező, akinek volt edzője emlékezik a nem túl könnyű emberre. Pagonyi Róbert alig volt tizenegynéhány éves, amikor édesapja Miskolcról a fővárosba hozta. Előbb az ifjúsági korosztályban volt Európa egyik legjobbja, majd már felnőttként egészen a válogatottságig vitte - írja a Bors.

Pagonyi évekkel ezelőtt már ült börtönben, úgy festett „jó útra tért", de ismételten drogügybe keveredett.

"Annyira nem lehettem sáros, hogy bent tartsanak" – mondta akkor, amikor az előzetesből hazaengedték.

Zuglón kívül nem tűnhetett fel, a lakhelyelhagyási tilalomnak köszönhetően ismételten a pingponghoz menekült.

Edzőként segítette a tokiói paralimpiára készülő, azóta világbajnoki címet szerzett Szvitacs Alexandrát.

Róbert az utóbbi hónapokban eltűnt a szemek elől, korábban hallani lehetett arról, hogy ismét bajba került. A telefonszáma, amely az egykori edzőjének megvolt már nem kapcsolható.

Körözés alatt Pagonyi Róbert Forrás: Police.hu

"Nehéz ember volt, de iszonyúan tehetséges" – mondta a BVSC egyik munkatársa.

- A tréningeket megcsinálta, aztán elrobogott, mondta, főnök dolgom van. Csak később tudtam, hogy ez a dolog a felnőttfilmes forgatás volt."

A tizennyolcas karikával ellátott „műalkotások" mágnesként vonzhatták a tiltott szerek használatát. Nem kizárt, hogy aki kendőzetlenül képes arra, hogy a legintimebb pillanatait a nagyközönség elé tárja, valószínűleg valami „segédeszközt" is használ.

"Nem feltétlenül szükséges a „cucc" használata, hogy teljesen ellazuljon a szereplő – mondta Zacher Gábor főorvos. – De, szeretném kihangsúlyozni,

Pagonyi Róbert – akinek telefonja nem kapcsolható –

soha nem tagadta, hogy szerepelt felnőtt filmekben, azt sem, hogy tele van tetoválásokkal. Talán ennek is köszönhető, hogy David Beckhamhoz hasonlóan, férfi fehérnemű-reklámban is feltűnt a kopasz fiatalember.