Aligátor rémisztette halálra a BL-győztes focistát - mégis videóra vette az állatot

THE PLAYERS Championship - Previews GettyImageRank2 Horizontal GOLF SPORT
PONTE VEDRA BEACH, FLORIDA - MARCH 08: An aligator basks in the sun on the 18th hole during the practice round prior to THE PLAYERS Championship on the Stadium Course at TPC Sawgrass on March 08, 2022 in Ponte Vedra Beach, Florida. (Photo by David Cannon/Getty Images) (Photo by DAVID CANNON / David Cannon Collection / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
John Terryt egy floridai golfozása közben nézett szembe a félelmetes állattal, a korábbi focista bátorságát pedig egykori csapattársai is döbbenten vettek tudomásul.

A Chelsea legendás játékosa a kezdeti ijedtséget követően lefilmezte a mintegy másfél méteres aligátort, ahogy elsétált mellette, majd feltöltötte a közösségi oldalára.

A Manchester City angol válogatott játékosa, Jack Grealish – aki az Aston Villában csapattársa, majd tanítványa is volt Terrynek – a közösségi médiában úgy reagált az egykori védő videójára, hogy ő biztosan nem ment volna az állat közelébe sem.

Grealish-en kívül Terry korábbi Chelsea-csapattársai közül Marcel Desailly és Jody Morris is kifejezte a döbbenetét a hozzászólások között, de egykori riválisai közül Patrick Kluivert és Alan Shearer is elismerését érzékeltette Terry bátorságáért.