Kobe Bryant lányának halálfélelme van egy fegyveres zaklató miatt

CFDA Fashion Awards - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities awards ceremony Horizontal FASHION
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 07: Natalia Bryant attends the CFDA Fashion Awards at Casa Cipriani on November 07, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A tragikusan meghalt sztárkosaras legidősebb, 19 éves gyermeke, Natalia Bryant a bírósághoz fordult segítségért és távoltartási végzést nyújtott be egy Dwayne Kemp nevű férfi ellen.

Bryant nyilatkozata szerint Kemp 2 évvel ezelőtt megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, amikor még kiskorú volt, és noha a férfi úgy gondolta, hogy romantikus kapcsolatuk lehet, a lány ellene volt. Kemp azóta mindent megtett, hogy kövesse és megtalálja Nataliát, akit ezáltal rettegésben tartott.

A 32 éves fegyverrajongó férfi a közelmúltban egy újabb fegyvert vásárolt, pedig korábban már letartóztattak és legalább négyszer elítéltek, köztük egyszer egy lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekményért.

Kemp a közösségi médiában is üzent Natalia Bryantnek, amelyben Kobe Byantnek hálálkodik és reményét fejezi ki, hogy a lány egy Kobe-hoz hasonló gyermeket szül neki.

Natalia hétfőn azt kérte a bíróságtól, hogy Kempnek legalább 200 méter távolságra kelljen lennie tőle, akárhol is tartózkodik. A bíróság még nem hozott ítéletet.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!