Kirúgta szexi focista barátnőjét a brazil PL-sztár egy naptárfotózás miatt

Romania v Switzerland: Group G - FIFA Women's WorldCup 2023 Qualifier romania arcul de triumf switzerland women qualifier Horizontal STADIUM WORLD CUP
Alisha Lehmann in action during the FIFA Women's World Cup 2023 Qualifier group G match between Romania and Switzerland at Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf on April 08, 2022 in Bucharest, Romania. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto) (Photo by Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aston Villa brazil középpályása, Douglas Luiz annyira megharagudott barátnőjére, a birminghami klub női csapatában játszó Alisha Lehmannra egy naptárfotózás miatt, hogy szakított a szőke szépséggel.

A birminghami foci álompárja egy éve melegedett össze, és 2022 eléjén Alisha még az albérletét is felmondta, hogy összeköltözhessen 9-szeres brazil válogatott szerelmével annak mintegy 1,5 millió fontot érő házában.

Azonban a szerelemnek véget vetett, hogy Alisha igent mondott egy szexi naptárfotózásra, aminek Douglas Luiz nagyon nem örült. A párhoz közel állók szerint rendszeresek lettek a veszekedések, amit végül szakítás követett.

A dolog pikantériája, hogy egyelőre nem tudni Alisha milyen párt választ magának. A biszexuális középpályás Douglas Luiz előtt ugyanis Roman Bachmannal járt, aki csapattársa a svájci női fociválogatottban.

Ezekért a képekért igazán nem kellett volna megharagudni:

Egy hete még portugálul ajánlotta a naptárt a rajongók figyelmébe:

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!