Vágólapra másolva!
Az angol bírák képtelenek voltak megnyugtató módon lezárni Ryan Giggs ügyét, ezért a tárgyalást elnapolták 2023. július 31-ig. A volt Manchester United-focista addig is lubickol az új szerelemben.

Az egykori híres futballista, Ryan Giggs korábbi élettársát, Kate Greville-t, és annak Emma nevű húgát tettleg bántalmazta, továbbá

a vád szerint Kate-et több alkalommal erőszakos nemi közösülésre kényszerítette

- írja a Bors.

Ryan Giggs, miután elhagyta a manchesteri bíróságot Forrás: AFP/Oli Scarff

A feljelentést tárgyalás követte, ám mivel a bíróság képtelen volt a vádpontokban azonos álláspontra helyezkedni, ezért a ítélethirdetést elhalasztották. Giggs ügyét legközelebb 2023. július 31-én tűzik ismét napirendre.

A bejelentés után a Manchester United egykori walesi középpályása, korábbi walesi labdarúgó szövetségi kapitány 33 éves fehérnemű-modell barátnőjével, Zara Charles-szal elment üdülni

– számolt be a The Sun.

Hazatértük után a Salford-Bradford

negyedosztályú bajnoki meccsen mutatkoztak együtt. Giggs és Charles kisasszony mellett a lelátón üldögélt négy korábbi manchesteri focista, Paul Scholes, Phil Neville, Steve Bruce és Roy Keane is.

Ők valamennyien, plusz David Beckham, „Class of 92" néven gazdasági vállalkozást működtetnek, mely a Salford mindennapi klubügyeit irányítja.