Megszületett napjaink legjobb olasz focistájának negyedik gyereke - képek

SS Lazio v AC Milan - Serie A Soccer Serie A Lazio Milan calcio Italia Rome Sportphoto Serie A match Ciro Immobile SS Lazio first goal AC Milan Stadio Olimpico Giuseppe Maffia 24 April Horizontal FOOTBALL MATCH PHOTO
Ciro Immobile of SS Lazio celebrates after scoring first goal during the Serie A match between SS Lazio and AC Milan at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 24 April 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megszületett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio sztárjának, Ciro Immobilének és a modell feleségének, Jessica Malenának a negyedik gyereke, Andrea.

A Lazio és az olasz válogatott támadója, Ciro Immobile és felesége, a gyönyörű Jessica Malena – több hónapnyi izgatott várakozás után – végre a karjaikbban tarthatják a legkisebb gyereküket, Andreát. Ez a negyedik gyermeke Olaszország egyik legkedveltebb, leghosszabb életű és legszolidabb sztárpárjának. A születést a római együttes tánadója az Instagramján jelentette be.

Újabb gyerek született Ciro Immobilének Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

"Egyre nagyobb a család. Érzelmekkel teli napon a legszebb ajándékot adtad nekem Jessica Melena, egy igazi bajnok!!! Isten hozott Andrea, szeretünk"

- írta a közösségi oldalára feltöltött fotó mellé a Lazio olasz válogatott támadója.

Immobilére nagyon ráfért a jó hír, ugyanis a Lazio legendája combizomsérülést szenvedett emiatt hosszú kényszerpihenő vár rá. A hírek szerint a 32 éves támadó jövő januárig harcképtelen lesz.