Vágólapra másolva!
Iker Casillas, a Real Madrid legendás kapusa a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy homoszexuális. A világ- és Európa-bajnok kapus bejelentése valósággal felrobbantotta az internetet, azonban nem sokkal később Casillas törölte a bejegyzését.

A 2020 augusztusában visszavonult Casillas 2009 és 2021 között élt együtt a spanyol riporternővel, Sara Carboneróval. 2014. január 3-án született meg a fiuk, aki a Martín nevet kapta. 2015 novemberében a pár bejelentette, hogy második gyermeküket várják, 2016. március 20-án pedig összeházasodtak. 2016. június 2-án Sara életet adott második gyermekének, Lucasnak. 2021. március aztán bejelentették, hogy öt év házasság után elválnak.

Casillas elrobbantotta az internetet a bejegyzésével Forrás: Iker Casillas/Twitter

Másfél évvel a válás után Casillas most azt írta ki a hivatalos Twitter-oldalára: "Remélem tisztelsz: meleg vagyok."

A legendás kapus bejelentése után az elsők között kommentelt az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya, a szintén világ- és Európa-bajnok Carles Puyol, aki a következőket írta:

– írta a katalán csapat legendája, aki a szöveg végére tett egy szív és egy puszi emojit is.

Ezt követően aztán Puyol törölte a kommentjét, nem sokkal később pedig Iker Casillas Twitter-oldaláról is eltűnt a bejegyzés. A spanyol sajtó szerint az áll a dolog mögött, hogy a másfél éve elvált Casillast a bulvársajtó folyamatosan összehozza valakivel.

Casillas és Puyol csak szórakozott? Forrás: AFP/Christophe Simon

A legendás spanyol kapust az utóbbi hetekben összeboronálták már Alejandra Oniero színésznővel, de olyan pletykák is megjelentek róla, hogy Gerard Piqué korábbi feleségével, a kolumbiai énekesnővel, Shakirával randevúzgat.

Casillast rendkívül zavarja, hogy folyamatosan magánéletéről írnak, ezért ezzel a nem várt bejelentéssel jelzett a sajtónak, hogy hagyják őt békén.

Nem sokkal később aztán a spanyol legenda a hivatalos Twitter-oldalán tudatta a világgal, meghekkelték a fiókját, de már minden rendben van, és mindenkitől elnézést kér a történtek miatt.