Vágólapra másolva!
A Szikla a legújabb filmjének, a Black Adamnek a bemutatóján a Real Madrid labdarúgócsapatának mezével pózolt. Johnson esetében ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Bajnokok Ligája címvédőjének szurkol, ugyanis korábban több klub felé is kifejezte támogatását.

Dwayne Johnson az 54-es mezszámot választotta, ahogyan azt az amerikaifocis karrierje óta mindig teszi, hiszen az NFL-csapatok 53 fős keretébe sosem sikerült bekerülnie, ezért mindig 54. számú játékosnak érezte magát.

A Real Madrid mezének mutatását több hozzászóló is kritizálta, elsősorban a Barcelona-rajongók, akik eddig azt gondolhatták, hogy Johnson a katalánoknak szurkol. Erre elsősorban abból következtethettek, hogy júliusban együtt pózolt két Barcelona-játékossal.

Nem ez az első alkalom, hogy Johnson két ősi rivális klub közül mindkettő felé kimutatja a szimpátiáját. Korábban ugyanis fotózták már le őt Manchester United-mezben, ám a közelmúltban a talkSPORT-nak azt nyilatkozta, hogy a Premier League-klubok közül a Liverpool a kedvence.