Óriási bajba kerülhet a pályára visszatérő NFL-sztárirányító

2019 Hollywood For Science Gala - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 21: (L-R) Tom Brady and Gisele Bündchen attends the 2019 Hollywood For Science Gala at Private Residence on February 21, 2019 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A párhoz közel álló források szerint külön költözött az NFL történetének legjobb játékosa, Tom Brady és felesége a brazil szupermodell, Gisele Bündchen.

A pár 2020-ban költözött Floridába, amikor Brady húsz szezon után elhagyta a New England Patriots csapatát és aláírt a Tampa Bay Buccaneershez, amelyikkel a szezon végén hetedik Super Bowl-győzelmét aratta.

A 2009-ben egybekelt, és két saját gyermeket nevelő sztárpár kapcsolata azt követően romlott meg, hogy a 45 éves irányító márciusi visszavonulása után váratlanul bejelentette, hogy meggondolta magát, és még egy szezont vállal a Buccaneersben.

Ezt viselte rosszul a 42 éves Bündchen, aki amellett, hogy Brady párja, a világ egyik legismertebb és legkeresettebb szupermodellje, megannyi világmárka reklámarca. A dolog most már odáig fajult, hogy nem is élnek együtt, és még az is lehet, hogy végleges szakításhoz vezet Brady visszatérése.