Vágólapra másolva!
Hétfőn este a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka másodszor is férjhez ment. A 33 éves úszónőnk a nála három esztendővel idősebb Gelencsér Máténak mondta ki az igent Szentendrén.

Az ifjú férj szintén versenyszerűen úszott, később modellként kereste kenyerét, manapság pedig edzőként igyekszik segíteni párjának karrierje újbóli felvirágoztatásában. Kapcsolatuk akkor vált még szorosabbá, amikor Máté 2022 januárjában eljegyezte minden idők egyik legkiválóbb magyar úszóját.

Az ara megadta a módját az emlékezetes hétfő késő délutáni ceremóniának, hiszen a 250 vendég között feltűnt dr. Wladár Sándor és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a vízipólósokkal egykoron három olimpiát nyert szövetségi kapitány dr. Kemény Dénes,

továbbá a medencében ma is aktív válogatott Verrasztó Dávid és Szabó Szebasztián - írja a Ripost.

Így húzta fel a gyűrűt Gelencsér Máté Hosszú Katinka ujjára Forrás: Bors

Az egyik vendég, aki képet is küldött a házasságkötésről, elmondta a Borsnak,

a fess fehér menyasszonyi ruhában igencsak megnyerő Katka minden mozdulatáról lerítt a szerelem.

Amúgy a szabadtéri esemény viharral fenyegető időjárási körülmények között zajlott. Gelencsér Máté az esetleges égzengés kapcsán neki feltett kérdésre frappáns választ adott:

S valóban, miután a pár gyűrűt cserélt,

megérkezett a vihar, ami viszont az esküvői lakoma jó hangulatát cseppet sem befolyásolta. A svédasztal gazdag kínálatából nem hiányzott az ízletes bajai halászlé,

amit Katka édesapja, az egykori remek kosárlabdázó, Hosszú István prezentált a násznép kirobbanó örömére.