Vágólapra másolva!
Jakabos Zsuzsanna 400 méter vegyesen ezüstérmes, a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként bronzérmes, míg 200 méter pillangón ötödik helyen végzett a római úszó Európa-bajnokságon. A kiváló szereplés után pedig egy kis kikapcsolódásra is jutott idő.

A gyönyörű úszónő elmondta, nem először járt már Rómában, de a város egyik legnagyobb és világszinten legismertebb szökőkútjába, a Trevi-kútba ezúttal is dobott be pénzérmét. A legendák szerint aki beledob egy érmét a kútba, az vissza fog térni a városba, két bedobott pénzérme azzal jár, hogy az emberre rátalál az igaz szerelem Rómában, három pedig házasságot is jelent a frissen megtalált lelki társsal.

"Sokadik római látogatás, de most sem maradhatott el az esti séta. Általában éjjeli városnézésre van csak időm, de nem bánom. Szeretem ezt a várost, a fagyijával, a tiramisujával és az augusztusi őrült meleg klímájával együtt. Természetesen újra bedobtam a pénzérmét a megfelelő helyre" - írta Jakabos Zsuzsanna a bejegyzés mellé.

A kiváló úszónő azt is megmutatta, milyen az Instagramon látható fotó és a valóság közt a különbség, ha egy jó fotó akarunk készíteni.