Las Vegasban, szexi nők társaságában vigasztalódtak az angol válogatott játékosai - képek

vb-selejtező, labdarúgó, válogatott labdarúgás, futball, Magyarország, Anglia, 2021.10.12.
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12: Roland Sallai of Hungary is tackled by Declan Rice and Jack Grealish of England during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between England and Hungary at Wembley Stadium on October 12, 2021 in London, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egy klubban rengeteg csinos hölgy rajongta körül Jack Grealish-t és Declan Rice-t a bűn városában, utóbbi ráadásul egy partibuszon is részesült az élményből.

Grealish-nek a vegasi Marquee klubban töltötte el az estét, ahol számos nő simult hozzá, és jól érezhette magát, hiszen szemtanúk szerint egy barna hajú hölggyel hagyta el a helyiséget.

A hat éve párkapcsolatban élő Rice is csatlakozott honfitársához a klubban, számára azonban nem állt meg itt az éjszaka, hiszen egy luxus partibuszra is felszállt, és egy jelenlévő elmondása alapján „Declan úgy nézett ki, mint aki a mennyben van, de úriemberként viselkedett".

A West Ham United szurkolói csalódottak voltak, amikor a 2022-23-as szezon mezbemutatóján Rice nem vett részt, aki korábban is állította, hogy BL-klubban szeretne játszani, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron csapatot fog váltani.