Cseh László már gyakorolja az apaszerepet

CSEH László
Budapest, 2021. október 8. A tokiói olimpia után visszavonult Cseh László (k) búcsúztatása a Duna Arénában zajló rövidpályás világkupa második napján, 2021. október 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Boldog izgalommal várja a nyarat Cseh László, aki azonban ezúttal nem egy nagy világversenyre, hanem élete eddigi legfontosabb feladatára készül.

A karrierje során számtalan Európa-bajnoki címe mellett két világbajnoki aranyat, valamint négy olimpiai ezüstérmet szerző korábbi úszó klasszis a tavalyi tokiói olimpia után jelentette be a visszavonulását, idén márciusban pedig újabb bejelentés következett: feleségével Diánával gyermeket várnak.

Sok-sok próbálkozást követően hét év után jártak sikerrel, de már tudják, hogy júliusban érkezik a kislányuk, a családtól pedig minden segítséget megkapnak, így már belekóstolhattak abba, milyen szülőnek lenni.

Cseh László Fotó / Facebook

"A keresztfiainkon már gyakoroltunk, szinte szembe jöttek a feladatok, képet kaptunk arról, hogy mi vár ránk. Biztos nem lesz egyszerű a gyermeknevelés, de ahogyan annak idején a szüleink megoldották, úgy mi is meg fogunk birkózni a nehézségekkel. Már most tisztában vagyok vele, hogy az a boldogság, amit a lányunk adni fog nekünk, semmihez sem fogható, amit az eddigi életünkben tapasztaltunk! Nagyon várjuk már a születését" - a mondta a Blikknek Cseh László, aki a születendő kislány nevét nem árulta el, azt pedig csak közvetlenül a szülés előtt döntik el, hogy felesége mellett lesz-e a szülőszobában, vagy a folyosón izgul érte.