Nem kér Ronaldo bocsánatkéréséből a megalázott szurkoló

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT DISAPPOINTED HAND ON HIPS
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, a Manchester United szombaton szenvedett vereséget a bajnokságban az Evertontól. A vereség után Cristiano Ronaldo, miközben sántikált le a pályáról, egy 14 éves szurkoló kezére és telefonjára csapott úgy, hogy a 14 éves fiú keze belilult, a telefonja pedig összetört. Cristiano Ronaldo nem sokkal az eset után bocsánatot kért, de úgy tűnik, ez sem hatja meg a családot.

Sarah Kelly élete első meccsére vitte ki 14 éves fiát, Jake Hardingot, aki Everton-szurkoló. Jake az Everton 1-0-s sikere után filmezte a telefonjával a levonuló játékosokat, amikor Ronaldo kiverte a kezéből a telefont.

Még szombaton bejelentette a liverpooli rendőrség, hogy vizsgálja az esetet, a Manchester United pedig gyorsan közölte, hogy mindenben együttműködnek a rendőrséggel és a szövetséggel.

Ronaldo is gyorsan reagált, az instagramon kért bocsánatot a kitöréséért, hogy a nehéz pillanatokban nem tudta türtőztetni magát. Ennek ellenére állítása szerint meg kellett volna őriznie a nyugalmát és példát kellene mutatni a fiataloknak. „Szeretnék bocsánatot kérni a tettemért, ha lehetséges, szeretném meghívni a szurkolót az Old Traffordra, a sportbarátság és a fairplay jegyében" – zárta a gondolatait.

Cristiano Ronaldo invitálását visszautasította a fiatal szurkoló Forrás: AFP/Anthony Devlin

Sarah Kelly a Liverpool Echónak nyilatkozva elmondta, kapcsolatba lépett vele a Manchester United, de szerinte a klub és Ronaldo is rosszul kezelte a helyzetet a nyilvánosság előtt.

„Ha valaki megtámadna az utcán, majd utána vacsorázni hívna, akkor azt sem fogadnánk el.

Udvariasan visszautasítottuk a lehetőséget, mert Jake nem szeretne menni és nem akar Ronaldóval találkozni. Ezeket nem én mondom, hanem a fiam, és végső soron csak ez számít. Rá ez az egész nagyobb hatással volt, mint rám, ő dönt ebben a dologban" – mondta Sarah, aki arról is szót ejtett, hogy Jake kapott az Evertontól egy Jordan Pickford és Richarlison által aláírt mezt, meccsjegyeket és ígéretet, hogy később személyesen is találkozhat majd a játékosokkal.