Vágólapra másolva!
A tavaly nyáron történtek után újabb nők jelentkeztek, akik azt állítják, hogy a Premier League-ben szereplő Chelsea egykori edzője szexuálisan zaklatta, vagy akár akaratuk ellenére szexe kényszerítette őket.

A karrierje során az angol sztárklub mellett többek között az izraeli és a ghánai labdarúgó-válogatottat is irányító szakemberről először tavaly nyáron állította több nő, hogy zaklatta őket. Grant akkor lényegében nem tagadta a vádakat, most pedig újabb áldozatok kerültek elő.

Egyikük arról beszélt, hogy a fociedző egy mélygarázsban, a kocsijában kényszerítette orális szexre, míg egy másik nőt annak katonai szolgálata alatt kényszerített ugyanerre.

Avram Grantet újabb nők vádolják szexuális zaklatással Forrás: AFP/Andrew Yates

A harmadik áldozat még fiatalkorú volt, amikor Grant kéretlen üzeneteket és képeket kezdett neki küldözgetni magáról. Később azt mondta, hogy azokat nem neki szánta, és megígérte, hogy segít kannabiszt szerezni a fiatal lánynak, akit ezzel az ürüggyel csalt egy benzinkútra, ahol kocsijába tuszkolva kezdett erőszakoskodni vele. A lány végül lelökte magáról Grantet és el tudott menekülni.

Grant egy közleményben úgy nyilatkozott, hogy a történeteket feltáró Hasifa nevű tévécsatorna ismét bizonyítékok nélkül, hamis állításokkal próbálja felforgatni a magánéletét. Ezúttal is megismételte, amit tavaly nyáron mondott, miszerint "mindig a tisztelet és a kölcsönösség" jellemezte a kapcsolatát a nőkkel, és mindenkitől bocsánatot kért, akit esetleg megbántott volna.