Óriási tömegverekedést robbantott ki a korábbi NBA-sztár - videó

Michigan v Michigan State GettyImageRank2 Color Image men's college basketball Horizontal SPORT BASKETBALL
EAST LANSING, MI - JANUARY 29: Head coach Juwan Howard of the Michigan Wolverines reacts in the first half of the game against the Michigan State Spartans at Breslin Center on January 29, 2022 in East Lansing, Michigan. Rey Del Rio/Getty Images/AFP (Photo by Rey Del Rio / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási tömegverekedéssel ért véget az amerikai egyetemi bajnokságban (NCAA) rendezett Michigan-Wisconsin férfi kosárlabda-mérkőzés.

A Wisconsin által 77-63-ra megnyert mérkőzés után először a két edző, a Wisconsint irányító Greg Gard, és a michigani Juwan Howard között robbant ki a vita, amely során utóbbi megragadta és kicsit megráncigálta előbbi grabancát. Erre aztán, aki élt és mozgott odafutott, majd Howard kiszabadulva játékosai szorításából ököllel megütötte a Wisconsin másodedzőjét, Joe Krabbenhoftot.

Ezután már mindenki ütött, akit ért, egészen nagy ütések is betaláltak.

A Michigan élére 2019-ben kinevezett kétszeres NBA-bajnok (2012-ben és 2013-ban a Miami Heattel) Howard első szezonjában hét év után megnyerte az egyik kiemelt NCAA-konferenciát, a Big Tent, ráadásul a Michigan történetének legjobb, 14-3-as eredményével, és az egész NCAA legjobb edzőjének választotta az AP hírügynökség. 2021 novemberében a 2025-26-os idény végéig meghosszabbította a szerződését az egyetem, de most könnyen lehet, hogy ki fogják rúgni.