Hihetetlenül aranyos családi fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Cristiano Ronaldo barátnője

fbl Horizontal SIDE BY SIDE SPORTS AWARD AMERICAN SHOT
Portugal and Juventus forward Cristiano Ronaldo poses with his partner and Spanish model Georgina Rodriguez (L) after receiving the MARCA Leyenda (MARCA Legend) award in Madrid on July 29, 2019. - The award is attributed to sport professionals by the Spanish sports newspaper MARCA. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United világklasszisa, Cristiano Ronaldo a szabadságát tölti Dubajban a bajnoki szünet alatt a családjával. A legújabb bejegyzésében pedig jól látszik, hogy az állapotos barátnőjének, Georgina Rodrígueznek már nagyon szépen gömbölyödik a pocakja.

A sztárpár még 2021 októberében jelentette be, hogy gyereket várnak, ráadásul ikreket. A portugál támadó legújabb fotóján pedig már látszik, hogy

Georgina Rodríguez pocakja egyre nagyobb, így egyre közelebb van a nap, hogy hatgyerekes apuka legyen a 36 éves sztár.

"Köszönöm Dubajnak a jó időt. Köszönöm Dubajnak a meleg érzéseket. Köszönjük Dubajnak, hogy a legszebb családi pillanatokat biztosította számunkra. Dubaj a második otthonom, a családom hálás a meleg fogadtatásért és az itteni emberek nagylelkűségéért. Őszinte szeretetem küldöm" - írta a közösségi oldalára feltöltött fotó mellé Cristiano Ronaldo.