Nem tudta visszatartani a székletét maraton közben a futónő, de így is megdöntötte saját rekordját

Tamara Torlakson, futás
Tamara Torlaksont az sem zavarta meg, hogy becsinált
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi események játszódtak le a nemrég Kaliforniában tartott maraton. Az ausztrál Tamara Torlakson futónőre ugyanis verseny közben jött rá a szapora, de úgy döntött, ez nem elég ahhoz, hogy őt megállítsa és teljesítse a 24 kilométeres távot.

A futó leközelebb biztosan elvégzi majd a dolgát, mielőtt nekivágna a távnak, ugyanis a verseny közben érezte úgy, hogy el kellene végeznie a nagydolgát. A Metro beszámolója szerint ahelyett, hogy feladta volna a versenyt, vagy küzdött volna, hogy kitartson a futás hátralévő részében,

Tamara inkább azt a merész döntést hozta, hogy összerondítja a nadrágját, és folytatja a futást.

Bár az eset hihetetlenül kényelmetlen lehetett a számára, de a sportoló meg volt győződve arról, hogy ez akár segíthet is neki új személyes rekordot elérni.

Tamara Torlaksont az sem zavarta meg, hogy becsinált Forrás: instagram.com/tamaratorlakson

Több futó úgy vélekedik, hogy a szülés után gyorsabbak lesznek, a 31 éves nő pedig mindent meg akart tenni azért, hogy meglegyen az új csúcs:

„Összpontosítanom kellett. Egyszerűen csak kijött, de utána sokkal jobban éreztem magam."

Tamara Torlakson valójában annyira nem szégyellte magát, ugyanis a célhoz közeledve felkiálított, hogy

A futónő végül három óra alatt teljesítette a maratont, körülbelül egy perc 20 másodperccel volt a korábbi legjobb idejénél. A Mountains 2 Beach Marathon, amely Ojaiból indult és a Los Angelestől nyugatra fekvő Venturáig tart, Tamara első versenye volt első gyermeke 13 hónappal ezelőtti születése óta. És biztosan örökké emlékezete marad.