Repülőgép-balesete volt a Napoli belga sztárjának

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, kedd, február 25., Napoli-Barca
Napoli's Belgian forward Dries Mertens celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League round of 16 first-leg football match between SSC Napoli and FC Barcelona at the San Paolo Stadium in Naples on February 25, 2020. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerencsés kimenetelű repülőgép-balesetet szenvedett az olasz élvonalben szereplő Napoli labdarúgó-csapatának belga játékosa, Dries Mertens.

A Napoli történetének legeredményesebb góllövője, a 33 éves belga támadó a bokasérülésével látogatott meg egy antwerpeni spcialistát a hétvégén, amikor magángépe a landolást követően a szakadó eső miatt csúszóssá vált kifutópályán nem tudott megállni, túlfutott azon, és végül egy füves területen akadt el a sárban.

Az esethez riasztották a deurne-i repülőtér tűzoltóit, akik kivontatták a gépet a sárból. Más dolguk szerencsére nem akadt, mert bár a fedélzeten ülők számára ijesztő élmény lehetett a túlfutásos baleset, senki sem sérült meg. Még Mertens Juliette névre hallgató, szintén a gépen utazó kutyája sem.

Dries Mertens a december 16-i, Internazionale elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, és azóta ugyan több bajnoki, illetve kupamérkőzésen is pályára lépett, de nem érezte gyógyultnak a bokáját, ezért keresett fel egy specialistát a hét végén.