Elindult a Nemzeti Sport Online angol nyelvű felülete

ENSO
Vágólapra másolva!
Az új év kezdetével merőben új tartalomszolgáltatással jelentkezik a Nemzeti Sport Online: angol nyelvű cikkeket, interjúkat is olvashatnak mostantól az NSO-n.

Azok után, hogy a Nemzeti Sport Online a környező országok „nemzetisportos" domain neveinek a levédésével és üzembe állításával 2020. június 4-én, a trianoni békediktátum 100. évfordulóján ezzel a jelképes gesztussal is deklarálta, hogy minden magyar nyelvű és érzelmű, sportoló és szurkolói közösség fóruma kíván lenni, ezúttal a magyarul nem tudó, de sportunk és kultúránk iránt érdeklődő olvasóink számára indítjuk el a Nemzeti Sport Online angol aloldalát, az ENSO-t, írja közleményében a sportoldal.

Az új év kezdetével merőben új tartalomszolgáltatással jelentkezik a Nemzeti Sport Online: angol nyelvű cikkeket, interjúkat is olvashatnak mostantól az NSO-n. A főoldalra kiajánlott, eredeti NS-tartalmakból fordított írások a nemzetisport.hu/english címen elérhető aloldalon, az „ENSO" oldalon máris olvashatók és a kínálat naponta frissül.

A közlemény teljes szövege itt olvasható magyarul, itt pedig már angolul is.