A Juventus edzőjének hazudta magát egy olasz férfi a boltokban, és el is hitték neki

fbl Horizontal
Juventus' Italian coach Andrea Pirlo looks on prior to the UEFA Champions League Group G football match Juventus vs Dynamo Kiev on December 2, 2020 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Vincenzo PINTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy piemonti férfi az olasz bajnok Juventus futballcsapata edzőjének, Andrea Pirlónak kiadva magát vásárolt több ezer euró értékben márkás holmikat divatüzletekben.

Az Alessandria megyében lévő Valenza településen élő 48 éves férfi számos üzletet hívott fel, ahonnan márkás holmikat rendelt, sőt – ezzel talán kicsit rontva az előadás hitelét – még kedvezményt is kialkudott magának, írja Sky Italia híroldal.

Andrea Pirlo igencsak meglepődött, amikor megkapta a számlákat Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

A megrendelt árukért aztán természetesen nem személyesen ment el, hanem egy társát küldte, aki Pirlo asszisztenseként összeszedte a "zsákmányt". A rendőrség azt követően kezdett nyomozni, hogy az igazi Andrea Pirlo feljelentést tett a személyazonosságával történő visszaélés miatt, miután az üzletektől megkapta a több ezer euró értékű számlákat.

A 41 éves Pirlo játékosként megfordult a Brescia, az Inter, az AC Milan és a Juventus csapatában is, mielőtt visszavonult volna a New York City FC-ből. Az olasz válogatottban 2002 és 2015 között 116 mérkőzést játszott, ezeken 13 gólt lőtt. Tagja volt a 2006-ban világbajnok, és a 2012-ben Eb-ezüstérmes olasz válogatottnak.

Pirlo 2020 júliusának végén vette át a Juventus irányítását, miután a klubvezetés kirúgta elődjét, Maurizio Sarrit.