Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A magyar műkorcsolyázó szépségére szülőhazájában is felfigyeltek

Janovszkaja Anna ma már magyar színekben versenyez. A gyönyörű jégtáncos Oroszországban is a nap lánya lett a Szovjetszkij Sport lap hasábjain
Vágólapra másolva!
Hétfőn az orosz származású, de magyar színekben versenyző műkorcsolyázót választotta meg a nap lányának a nagy múltú Szovjetszkij Szport című újság.

A szerkesztők rendszerint olyan csinos sportlónőket tüntetnek ki az elismeréssel, akik nem csupán szépségükkel, de választott sportágukban mutatott teljesítményükkel is fel tudják hívni magukra a figyelmet.

Ennek pedig tökéletesen megfelel a korábbi junior világbajnok (2015-ben még Szergej Mozgov párjaként) jégtáncos, Janovszkaja Anna, aki éppen hétfőn ünnepelte 24. születésnapját, mint az a Magyar Nemzet Online vele készült interjújából kiderül.

Janovszkaja Anna és partnere, Lukács Ádám a múlt héten Moszkvában versenyzett, ahol saját legjobb eredményüket öt ponttal megjavítva a nyolcadik helyen zártak az erős mezőnyben.

Mi pedig összegyűjtöttök Janovszkaja Anna legjobb képeit:

Csodálatos alakja van a bikiniben hódító gyönyörű magyar sportolónőnek - fotók

Janovszkaja Anna nem véletlenül lett a nap lánya az orosz sportlap, a Szovjetszkij Sport hasábjain.

A Janovszkaja Anna, Lukács Ádám jégtánckettős magyar színekben a 2018-as Eb-n mutatkozott be világversenyen, harmincegy induló között a 14. helyen végzett, 2019-ben előbb az Eb-n, majd a világbajnokságon lett 19., utóbbi versenyen már a kűrjét is bemutathatta a kettős, írja a cikk.

Janovszkaja sérülése, majd a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet miatt a párosnak több mint egy évet kellett kihagynia, de végre újra jégre léphettek, és a visszatérés nem is sikerülhetett volna jobban. A páros jelenleg Moszkvában készül, és nagy céljuk, hogy ott legyenek a 2022-es pekingi téli olimpián.

Mindent egy helyen az Eb-ről