Haaland énekelt, hatalmas nevetés lett a vége - videó

Sports: Football: 1.Bundesliga: season 19/20: 28th matchday: Borussia Dortmund - FC Bayern Mvşnchen, 28. matchday: Borussia Dortmund - FC Bayern Mvşnchen sport: soccer: 1. Bundesliga: season 19 SPO 20:
gesture, disappointment, Erling Haaland Sport: Soccer: 1. Bundesliga: season 19/20: May 26th, 2020 28. matchday: Borussia Dortmund - FC Bayern Munich, 0: 1 Photo: Jvşrgen Fromme / firosportphoto / POOL | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund norvég sztárja, Erling Haaland korábban bizonyította, hogy a rappelés nem éppen az erőssége, most pedig kiderült, hogy az éneklésben sem sokkal jobb.

A BVB támadója januárban érkezett a dortmundi együtteshez, de csak most, a csapat edzőtáborozása közben esett át az új játékosoknál szokásos beavatáson. A fiatal klasszis Bob Marley Three Little Birds című slágerét énekelte, elég hamisan, de legalább a csapattársak jót szórakoztak a produkción.

Korábban egyébként a rappeléssel is próbálkozott Haaland, de a videót, na meg a focipályán nyújtott teljesítményét nézve jól döntött, hogy végül a labdarúgás mellett tette le a voksát. A fiatal támadó még 16 évesen rappelte a Flow Kingz Feat Lyng - Kygo jo című számát.