Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-ligába (NFL) 2014-ben csodagyerekként érkező Johnny Manziel két kínos szezon után hagyta el a Clevelandet, és azóta sincs több szerencséje még az élet hétköznapi dolgaiban sem.

A jelenleg éppen csapat nélküli egykori sztárjelölt remekül érzi magát valahol egy sziklás tengerparton, igaz, a hátraszaltót vagy nem kellene erőltetnie, vagy jobban kellene koncentrálni – mégha ez utóbbi nem is az erőssége:

Johnny Football az egyetemi bajnokság 2012-es szezonja legjobbjának járó Heisman-trófeával a kezében állított be Clevelandbe, de hamar kiderült, hogy az NFL egyik legrosszabb csapata nem vele fog elindulni felfelé. Az első évben öt, míg a másodikban tíz mérkőzésen lépett pályára, ezeken hét touchdownt és 1675 passzlt yardot jegyzett.

A Browns 2015 tavaszán kitette szűrét, miután kiderült, hogy Manziel teljesen kezelhetetlen, amiben komoly szerepet játszottak az alkoholproblémái. Az elmúlt években megpróbálta magát visszaküzdeni az NFL-be (nem járt sikerrel), illetve félprofi ligákban focizgatott Kanadában és az USA-ban.