Neymar édesanyja kirúgta a fiánál hat évvel fiatalabb barátját

Úgy tűnik, a 22 éves Tiago Ramos nem lesz Neymar mostohaapja
Vágólapra másolva!
Szűk két héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Neymar édesanyja a fiánál hat évvel fiatalabb modellel randevúzgat. Azonban a brazil világsztár édesanyja, Nadine Goncalves hamar lapátra tette a lovagját, miután kiderült róla, hogy korábban több férfival is randevúzott.

Neymar édesanyja, az 52 éves Nadine Goncalves egy pillanatra ellopta a show-t a fiától, ugyanis nemrég egy 22 éves férfival kezdett találkozgatni. A románcra a fia is áldását adta, amikor a gerlepár közös fotója alá odaírta, hogy "légy boldog, mama, szeretlek!"

Azonban úgy tűnik, hogy a modellként és esportolóként dolgozó Tiago Ramos és a PSG-ben futballozó Neymar nem fognak pertut inni a családi ebédnél, ugyanis a focista édesanyja ajtót mutatott a 23 éves szívtiprónak, miután kiderül róla, hogy korábban több férfival is randevúzott.

Úgy tűnik, a 22 éves Tiago Ramos nem lesz Neymar mostohaapja Forrás: tiagoramoss/Instagram

Ramos állítólag találkozgatott Neymar személyi séfjével, Mauróval – rajta keresztül ismerte meg a világsztár focista édesanyját is – korábban pedig romantikus szálak fűzték egy brazil színészhez, a stand-up világában is elismert Carlinhos Maiához. A színész azonban családja miatt szakított Ramosszal.

Tiago Ramos a szakítás után már ki is költözött Neymar édesanyjának kastélyából, szerdán az Instagramon pedig már arról posztolt, amint éppen az édesanyjával és a húgával videojátékozik.