Vágólapra másolva!
Kingsley Coman, a német rekordbajnok Bayern München szélsője 50 ezer eurós büntetést kapott a klubjától, mivel a szponzorautó helyett egy McLaren 570S Spider típusú sportkocsival érkezett meg edzésre.

A német bajnokcsapat tagjai klub edzőközpontjában tréningeznek úgy, hogy kisebb, négy-öt fős csoportokra osztják a játékosokat, akik - a fertőzés veszélyét csökkentendő - egymástól elkülönülve végzik a foglalkozásokat.

A francia válogatott szélső is tiszteletét tette a foglalkozáson, azonban a Bayern Münchent szponzoráló Audi helyett egy 141 ezer eurót (48 millió forint) érő McLaren 570S Spider típusú sportkocsival érkezett meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

22 #Merci

Coman Kingsley (@king_coman) által megosztott bejegyzés,

Comant a klubja várhatóan 50 ezer euróra (2és fél millió forint) meg fogja büntetni, ugyanis Hasan Salihamidzic sportigazgató már korábban is jelezte, hogy aki nem szponzorautóval érkezik az edzésre, az pénzbírságot kap.

– idézi a Bild a francia válogatott szélsőt. – Ennek ellenére elismerem, hogy hibáztam, ezért engesztelésképpen a lehető leghamarabb meglátogatom az Audi-gyárat Ingolstadtban, hogy autogramokat osztogathassak és megajándékozzam az ott dolgozókat" – tette hozzá Coman.