Élő:
Vágólapra másolva!
Unai Emery, az Arsentól tavaly novemberben kirúgott spanyol edző volt barátnőjét, Sacha Wrightot hibáztatja azért, hogy megbukott az észak-londoni csapat élén.

Sacha Wright két évig volt együtt a baszk trénerrel, akivel idén márciusban ért véget a viharos kapcsolata. A 35 éves hölgy a The Sunnak elárulta, hogy azért szakított Emeryvel, mert úgy érezte, nem áll készen egy komoly kapcsolatra.

Wright tavaly szeptemberben rövid időre szakított Emeryvel, akkor kezdődött az Arsenal nyeretlenségi szériája, ami után a baszk edzőt november 29-én kirúgták az Arsenal csapatától.

– mondta Sacha Wright, aki azt is elárulta, hogy amikor 2018 nyarán találkozott Emeryvel, fogalma sem volt róla kicsoda.

Unai Emery és Sacha Wright idén márciusban szakítottak véglegesen Forrás: MyStoryMedia

„Azt mondta, a sportiparban dolgozik, bár az angolja nagyon rossz volt. Megkért, hogy menjek el a házába, de mondtam neki, hogy arról szó sem lehet. Egy olasz étteremben találkoztunk, és amikor megérkeztünk, rájöttem, hogy nagyon fontos ember lehet, ugyanis az étterem zárva volt, miatta mégis nyitva tartották" –

elevenítette fel az első randevút Sacha Wright, aki elárulta, hogy Emery gyakran leállította a beszélgetést, hogy ellenőrizze a szavait a Google fordítóban a telefonján.

A baszk tréner a másféléves londoni szerepvállalása alatt nem tudott megtanulni angolul. Az Arsenal játékosai rendre kifigurázták a good ebening köszönése miatt, ugyanis nem tudta kimondani, hogy good evening (jó estét).

Wright elárulta, hogy Emery annyira munkamániás, hogy egy vesztes meccs után hozzá sem lehetett szólni, lefekvés előtt pedig még az agyából is két laptoppal elemezte a meccseket.