Vágólapra másolva!
Apa lett Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia focistája. A kétszeres magyar válogatott játékos felesége egészséges leánygyermeknek adott életet.

Zsolt kislánya, Zara múlt szombaton 18.10-kor született, 48 centivel és 2870 grammal. A csöppség és édesanyja is egészséges, és már a kórházból is kiengedték őket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

! ❤️ ℕ ℤ ❤️

ℕ ℤ ⚽️ (@joee1993) által megosztott bejegyzés,

„Már nagyon vártuk a kicsit, aki tavaly, életem eddigi legsikeresebb évében fogant. A szülés április 19-re volt kiírva, de Zara végül egy nappal előbb megérkezett. Április 10-én volt a névnapom, azt lekéste, de a 18-as szám is tökéletes, ugyanis édesanyám és a feleségem, Betti, valamint az ő nagymamája is 18-án született – neki pont aznap volt a születésnapja, csakúgy, mint anyukám névnapja.

– mesélt a Puskás Akadémia honlapjának gyermekének születéséről és a családi számmisztikáról Nagy Zsolt.

A 48 centis és 2870 grammos Nagy Zara Forrás: pfla.hu

A koronavírus-járvány miatt sajnos nem lehettem ott a szülésnél, de legalább itthon voltam – szombaton ugyanis pont idegenbeli meccsünk lett volna. Mivel a kórházba nem tudtam bemenni, egyedül izgultam otthon. Szombat délelőtt éppen edzettem, amikor megkezdődtek a fájások, Zara 18.10-kor született, mondanom sem kell, nagyon büszke vagyok a feleségemre. Tegnap végre hazajöhettek a kórházból, két nap után már nagyon izgatott voltam.

Az első éjszaka nyugodtan telt, Zara csak egyszer ébredt fel, azt kell, hogy mondjam, a csöppség igazi csoda"

- tette hozzá a kétszeres magyar válogatott focista.