Vágólapra másolva!
A korábbi angol válogatott focista, az amerikai csapatába, az Inter Miamiba csábítaná a Paris Saint-Germain sztárját, Neymart. Persze ezt nem kell annyira komolyan venni – legalábbis egyelőre –, a párizsi együttes jelenlegi és korábbi sztárjának a vidám hangulatú beszélgetését az OTRO nevű Youtube-csatorna tette közzé. 

A beszélgetés során sok minden szóba került, többek között, hogy Neymar korábban főleg a rugótechnikáját leste el, és próbálta beépíteni a saját repertoárjába, míg az egykori klasszis a brazilok elleni 2002-es vb-meccset elevenítette fel. Hozzátette, hogy élete legnagyobb elismerését Roberto Carlostól kapta, aki szerint, ha lenne egy játékos, aki befért volna anno a brazil válogatottba, az Beckham lett volna.

Beckham nem hagyta ki a ziccert, és hosszú távú szerződést ajánlott Neymarnak, aki viccesen el is fogadta azt. Nagy valószínűséggel Neymar azért egy ideig még biztosan nem lesz az Inter Miami játékosa, de a beszélgetést elnézve nem lenne meglepetés, ha a pályafutása végéhez közeledve a brazil kipróbálná magát az MLS-ben.